loading
20
Lut

Naczynia i sztućce jednorazowe, a trendy „eko”

Nasi goście pytają nas czasem o naczynia i sztućce, w których podajemy dania, w kontekście „eko”.

Owszem, wszystkie naczynia dobieramy z troską o środowisko i dbamy o to, aby były biodegradowalne, a sztućce, aby podlegały procesom recyklingu.

→ kubeczki, pojemniki do napojów wykonane są z papieru, dłużej utrzymują temperaturę i są biodegradowalne

→ naczynia do lasagne i zestawów śniadaniowych wykonywane są z tzw „pulpy” z trzciny cukrowej, więc są one w pełni biodegradowalne

→ zupy podawane są w miseczkach, także wykonanych z trzciny cukrowej, więc zgodnie z trendami „eko”

→ sztućce, które zrobione są z plastiku, podlegają procesowi recyklingu (testujemy różne rozwiązania, aby korzystać z naczyń bio, ale musimy też dbać o funkcjonalność i użytkowanie, aby w łatwy sposób można było zjeść nasze dania)

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji!

#trendy #eko #naczynia #spaghetti #house

Comments ( 0 )

    Dodaj komentarz

    Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

    Top